Slimme Energieopslag voor Thuisgebruik

Met de thuisbatterij kunt u op een slimme manier elektriciteit opslaan, gebruiken en zelfs verkopen. Dit systeem is perfect compatibel met zonnepanelen en dynamische energiecontracten, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw maandelijkse energierekening. Ervaar de luxe van altijd de goedkoopste stroom van de dag te gebruiken en maximaliseer uw energie-efficiëntie.

Waarom een slim systeem aansluiten?

Geavanceerd Beheer van Energiekosten

Ontdek de voordelen van ons slimme thuisbatterijsysteem bij Thuisbatterij Baas, inclusief een geavanceerd aansturingssysteem. Profiteer van onze intelligente batterij-aansturing, geoptimaliseerd volgens de dynamische stroomprijzen. Ons systeem zorgt ervoor dat je batterij energie opslaat en vrijgeeft op de meest kostenefficiënte momenten. Energie wordt opgeslagen wanneer de prijzen laag zijn, wat betekent dat je goedkoop inkoopt. Vervolgens wordt de opgeslagen energie weer verkocht op momenten dat de prijzen hoger zijn, zodat je een maximaal rendement uit je investering haalt. Mocht je besluiten het abonnement te beëindigen, dan schakelt de batterij automatisch over naar een zelf consumptie-modus, waarbij je optimaal gebruikmaakt van je eigen zonnestroom.
Powerflow
Maximaliseer je winst met onze nieuwe, optionele PowerFlow-service. Deze service automatiseert het beheer van jouw energie: onze experts handelen namens jou op de energiemarkt, verkopen je overtollige stroom wanneer de prijzen hoog zijn en kopen energie in bij lage prijzen. Dit alles zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Laat je thuisbatterij optimaal voor je werken met PowerFlow en transformeer je energieopslag in een rendabele investering.
Inzicht in energie verbruik
Bij Thuisbatterij Baas maken onze EMS-systemen jouw huis niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk.
Geld verdienen met jouw thuisbatterij
Verdien geld met jouw thuisbatterij en ontdek hoe jouw energieopslag niet alleen groen, maar ook geld waard kan zijn. Met een thuisbatterij sla je niet alleen de energie op die je zelf opwekt, maar kun je deze ook verkopen wanneer de marktprijzen het meest gunstig zijn. Hierdoor maximaliseer je jouw inkomsten uit overtollige energie.
Thuisbatterij Manager

Automatische aansturing van jouw thuisbatterij

De Thuisbatterij Manager is een innovatief systeem dat een centrale rol speelt in het creëren van een slim energiebeheersysteem in huis. Het apparaat, ontworpen en ontwikkeld door Thuisbatterij Baas, fungeert als de kern van een geavanceerd netwerk dat de thuisbatterijen van
Thuisbatterijbaas integreert met andere huishoudelijke energiebronnen.

De intelligente software stelt het systeem in staat om de opslag en het verbruik van energie optimaal te beheren. De Thuisbatterij Manager monitort de energieproductie, bijvoorbeeld van zonnepanelen, en het energieverbruik in het huis. Op basis van deze gegevens optimaliseert het systeem de energie-efficiëntie door de opgeslagen energie in de thuisbatterijen efficiënt te gebruiken.
Voordelen

Waarom kiezen voor een slim systeem?

Thuisbatterij zonder slim systeem

Opslaan van eigen zonne-energie
Verklein kans op netproblemen
Opladen wanneer energie goedkoop is
Energieprijzen zonder marges
Geld verdienen met lage en negatieve prijzen
Ook geschikt zonder zonnepanelen
Contact

Thuisbatterij met slimme batterijopslag

Opslaan van eigen zonne-energie
Verklein kans op netproblemen
Opladen wanneer energie goedkoop is
Energieprijzen zonder marges
Geld verdienen met lage en negatieve prijzen
Ook geschikt zonder zonnepanelen
Contact
Thuisenergieopslag voor optimale vrijheid

Thuisbatterij met vs. zonder zonnepanelen

Thuisbatterijen zijn ontworpen om te werken in combinatie met zonnepanelen, maar ze kunnen ook functioneren zonder zonnepanelen, het is dan belangrijk op te merken dat de efficiëntie van een thuisbatterij zonder zonnepanelen lager kan zijn dan wanneer deze wordt gecombineerd met zonnepanelen. Dit komt doordat de batterij elektriciteit uit het net haalt tegen hetzelfde tarief als waartegen het werd opgeladen, terwijl bij zonnepanelen de opgewekte elektriciteit vaak tegen een hoger tarief kan worden verkocht.
Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

"Zeer tevreden met Thuisbatterijbaas! De installatie was snel en professioneel. We zien nu al een daling in onze energierekening en het systeem werkt perfect met onze zonnepanelen."
Jasper
"Ik ben echt onder de indruk van de efficiëntie van onze nieuwe thuisbatterij van Thuisbatterijbaas. De batterij werkt naadloos samen met onze zonnepanelen en bespaart ons geld."
Emma
"Geweldige service van Thuisbatterijbaas. Ze hebben echt de tijd genomen om ons door het hele proces te leiden. Nu verdienen we zelfs aan onze overtollige zonne-energie!"
Daan
"Uitstekende investering via Thuisbatterijbaas. De thuisbatterij werkt uitstekend en we kunnen actief deelnemen aan energiehandel, wat extra inkomsten oplevert."
Sophie
"Heel blij met de service en het product van Thuisbatterijbaas. Het systeem werkt feilloos en het is fijn om minder afhankelijk te zijn van het energienet."
Bram
"Top service van Thuisbatterijbaas! Ze hebben alles duidelijk uitgelegd en de installatie ging vlot. Leuk om te zien hoe we nu energie terugverkopen aan het net!"
Lisa
"Fantastische ervaring met Thuisbatterijbaas. Heel professioneel team en de batterij was zo geïnstalleerd. Het voelt goed om zelfvoorzienend te zijn in energie!"
Mohammed
"Thuisbatterijbaas heeft ons uitstekend geholpen. De installateurs waren vriendelijk en efficiënt, en onze energierekeningen zijn sindsdien veel lager."
Anna
"Zeer professioneel! Thuisbatterijbaas heeft de installatie snel en zonder overlast uitgevoerd. We zijn erg blij met de besparingen die we maken met onze thuisbatterij.."
Milan
"Thuisbatterijbaas heeft ons uitstekend geadviseerd over welke batterij het beste zou werken met onze bestaande zonnepanelen. De installatie was vlekkeloos en we zijn erg tevreden met het resultaat."
Sara
Verdien geld met je thuisbatterij

Inzicht met de app

Beheer je energie slim met de Thuisbatterij Manager. Verkoop energie wanneer de marktprijzen pieken en koop voordelig in als ze dalen. Efficiënt en gebruiksvriendelijk, voor een groenere portemonnee en planeet.
Energiebeheer op Maat

Gepersonaliseerd Overzicht van Energieverbruik

Met onze gebruiksvriendelijke app kunnen uw klanten elk aspect van hun energieverbruik en -opslag beheren. Ze krijgen inzicht in hoeveel de batterij voor hen verdient en kunnen het energieverbruik van hun installaties eenvoudig volgen. Dit biedt een persoonlijk en gedetailleerd overzicht van hun energiehuishouding​

Jouw route naar een thuisbatterij

Vanaf je online aanvraag tot de volledige installatie van jouw thuisbatterij, wij zorgen voor alles. Bij ons is jouw gemak onze prioriteit.

1 Online aanvraag

Je laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen

2 Persoonlijk adviesgesprek

We geven je persoonlijk advies op basis van jouw situatie

3 Vrijblijvende offerte

Gelijk na het adviesgesprek ontvang je de offerte

4 Installatie dag

Op de afgesproken dag komen we de producten installeren